Zoekmethode in eigen verzameling

1 januari 2020

Het programma biedt nu ook de mogelijkheid om in "mijn collectie" dezelfde zoekmethodes toe te passen zoals die werkt in de tab "verzameling". Daarbij krijgt u nu ook alle gegevens te zien van het artikel wat u heeft gekozen en kunt u op dezelfde pagina ook uw eigen tekst toevoegen.
Nieuwe stukken in 2020

1 januari 2020

De nieuwe stukken van de voorjaar/zomer collectie 2020 zijn bekend. We hebben ze al in de Verzamelgids Swarovski opgenomen. 
Vervangingswaardes 2020

1 januari 2020

De vervangingswaardes 2020 zijn vanaf 1 januari 2010 aangepast..

Heeft u uw verzameling verzekerd dan adviseren wij u een nieuwe lijst uit te draaien en deze te sturen aan uw verzekeringsmaatschappij. Men kan dan het juiste premiebedrag vaststellen en bij calamiteiten heeft u nooit problemen of discussie over de vervangingswaardes van uw stukken.
Pocketboekje 2010

1 januari 2020

De Verzamelgids Swaovski kristal 2020 in pocketversie is vanaf 1 januari 2020 te verkrijgen. Om de twee jaar wordt weer een nieuwe versie uitgegeven.

Het boekwerkje is onlosmakelijk verbonden met de online versie. Het boekwerkje is in pocket formaat uitgevoerd. U vindt u alle stukken die Swarovski heeft uitgegeven. Verder staan de artikelnummers en systeemnummers vermeld, het jaar waarin de stukken zijn uitgegeven en wanneer ze uit de handelscollectie zijn verdwenen. Ook vindt u de aanschafprijs en de vervangingswaardes van de stukken. verschijnen.

De Uitgever
Jaarstuk 2020

1 januari 2020

Het jaarstuk voor 2020 wordt hert Alexander de hert. Daarbij komt nog een hinde en bambi.

De SCS jaarlijkse editie 2020 Hirsch Alexander werd ontwikkeld ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Swarovski. In het hart van de Alpen is het bedrijf ooit begonnen, met als doel sprankeling en sprankeling in het dagelijks leven van mensen te brengen. Het majestueuze hert herbergt de geschiedenis, rijke tradities en overweldigende schoonheid van de bergbossen, de plaats die wij bij Swarovski met trots ons thuis noemen.
In de wereld van de Tiroolse Alpen, die beroemd is om zijn prachtige ongerepte landschap en het bergachtige leven, zocht en vond ontwerper Martin Zendron de inspiratie voor zijn jubileumeditie.
De naam Alexander is de gelatiniseerde vorm van de Griekse naam (Alexandros) en betekent zoiets als "beschermer van het volk" of "die de buitenlandse mannen afstoot". De naam en de houding van dit dier tegenover zijn familie zijn een uitdrukking van deze filosofie.
                                                                                                                             

 
Verzamelgids Swarovski online gaat wereldwijd

1 januari 2020

De Verzamelgids Swarovski kristal online gaat dit jaar wereldwijd van start. Het zal in zes talen verschijnen. Op dit moment zijn we bezig te her-inventariseren. Swarovski heeft de afgelopen 25 jaar diverse malen van thema gewisseld. Publiceerde ze het ene jaar een artikel onder een bepaald thema, een volgend jaar werd het zelfde artikel weer onder een ander thema geplaatst. Nu dat er meer dan 4100 artikelen zijn uitgebracht, is het vaak, als je een artikel- of systeemnummer niet weet, moeilijk te vinden. We hebben nu besloten nieuwe, vanzelfsprekende rubrieken in te voeren en daar de artikelen onder te brengen. Ook sluit het beter aan bij de zes verschillende talen. Het is een hele klus en willen dat in 2020 klaren.

De Uitgever.