Jaarstuk 2024

1 January 2024

De SCS Jaarlijkse Editie 2024 zijn twee vogels genaamd Gouldamadines staand op een bloeiende orchidee.                                                                                                                             

 

                                       
Nieuwe stukken in 2024

5 December 2023

Om u alvast een kijkje te laten nemen welke stukken in 2024 gaan uitkomen hebben wij deze alvast opgenomen in onze verzamelgid. Wanneer meerdere gegevens bekend worden zullen wij deze z.s.m. aanpassen. 
Vervangingswaardes 2023-2024

1 July 2023

De vervangingswaardes worden eens in de twee jaar aangepast..

Heeft u uw verzameling verzekerd dan adviseren wij u een nieuwe lijst uit te draaien en deze te sturen aan uw verzekeringsmaatschappij. Men kan dan het juiste premiebedrag vaststellen en bij calamiteiten heeft u nooit problemen of discussie over de vervangingswaardes van uw stukken.
Pocketboekje 2023-2024

1 July 2023

De Verzamelgids Swaovski kristal 2023/2024 in pocketversie is nu verschenen. Om de twee jaar wordt weer een nieuwe versie uitgegeven.

Het boekwerkje is onlosmakelijk verbonden met de online versie. Het boekwerkje is in A5 formaat uitgevoerd.. U vindt in het boekwerkje alle stukken die Swarovski tot op heden heeft uitgegeven en stukken die in het loop van het jaar nog uitkomen. Verder staan de artikelnummers en systeemnummers vermeld, het jaar waarin de stukken zijn uitgegeven en wanneer ze uit de handelscollectie zijn verdwenen. Ook vindt u de aanschafprijs en de vervangingswaardes van de stukken. verschijnen.

De Uitgever
Zoekmethode in eigen verzameling

1 January 2020

Het programma biedt nu ook de mogelijkheid om in "mijn collectie" dezelfde zoekmethodes toe te passen zoals die werkt in de tab "verzameling". Daarbij krijgt u nu ook alle gegevens te zien van het artikel wat u heeft gekozen en kunt u op dezelfde pagina ook uw eigen tekst toevoegen.
Verzamelgids Swarovski online gaat wereldwijd

1 January 2020

De Verzamelgids Swarovski kristal online gaat dit jaar wereldwijd van start. Het zal in zes talen verschijnen. Op dit moment zijn we bezig te her-inventariseren. Swarovski heeft de afgelopen 25 jaar diverse malen van thema gewisseld. Publiceerde ze het ene jaar een artikel onder een bepaald thema, een volgend jaar werd het zelfde artikel weer onder een ander thema geplaatst. Nu dat er meer dan 4100 artikelen zijn uitgebracht, is het vaak, als je een artikel- of systeemnummer niet weet, moeilijk te vinden. We hebben nu besloten nieuwe, vanzelfsprekende rubrieken in te voeren en daar de artikelen onder te brengen. Ook sluit het beter aan bij de zes verschillende talen. Het is een hele klus en willen dat in 2021 klaren.

De Uitgever.