Vervangingswaardes 2018

29 januari 2018

De vervangingswaardes 2018 zijn u gepubliceerd.

Heeft u uw verzameling verzekerd dan adviseren wij u een nieuwe lijst uit te draaien en deze te sturen aan uw verzekeringsmaatschappij. Men kan dan het juiste premiebedrag vaststellen en bij calamiteiten heeft u nooit problemen of discussie over de vervangingswaardes van uw stukken.
Pocketboekje

29 januari 2018

De Verzamelgids Swaovski kristal in pocketversie is vanaf begin februari te verkrijgen.

Het boekwerkje is onlosmakelijk verbonden met de online versie. Het boekwerkje is in pocket formaat uitgevoerd. U vindt u alle stukken die Swarovski heeft uitgegeven. Verder staan de artikelnummers en systeemnummers vermeld, het jaar waarin de stukken zijn uitgegeven en wanneer ze uit de handelscollectie zijn verdwenen. Ook vindt u de aanschafprijs en de vervangingswaardes van de stukken. verschijnen.

De Uitgever
Nieuwe stukken in 2019

5 december 2017

We hebben alle nieuwe stukken die onder de winter/voorjaar collectie 2019 vallen nu alvast gepubliceerd. Wanneer er meer details bekend zijn worden de teksten aangepast. 
Jaarstuk 2019

26 november 2017

Het jaarstuk voor 2019 is Sofia het luipaard. 
Verzamelgids Swarovski online gaat wereldwijd

1 januari 2016

De Verzamelgids Swarovski kristal online gaat dit jaar wereldwijd van start. Het zal in zes talen verschijnen. Op dit moment zijn we bezig te her-inventariseren. Swarovski heeft de afgelopen 25 jaar diverse malen van thema gewisseld. Publiceerde ze het ene jaar een artikel onder een bepaald thema, een volgend jaar werd het zelfde artikel weer onder een ander thema geplaatst. Nu dat er meer dan 2500 artikelen zijn uitgebracht, is het vaak, als je een artikel- of systeemnummer niet weet, moeilijk te vinden. We hebben nu besloten nieuwe, vanzelfsprekende rubrieken in te voeren en daar de artikelen onder te brengen. Ook sluit het beter aan bij de zes verschillende talen. Het is een hele klus en willen dat in 2016 klaren.

De Uitgever.
Zoekmethode in eigen verzameling

8 november 2012

Het programma biedt nu ook de mogelijkheid om in "mijn collectie" dezelfde zoekmethodes toe te passen zoals die werkt in de tab "verzameling". Daarbij krijgt u nu ook alle gegevens te zien van het artikel wat u heeft gekozen en kunt u op dezelfde pagina ook uw eigen tekst toevoegen.