Vervangingswaardes 2022

1 januari 2022

De vervangingswaardes worden eens in de twee jaar aangepast..

Heeft u uw verzameling verzekerd dan adviseren wij u een nieuwe lijst uit te draaien en deze te sturen aan uw verzekeringsmaatschappij. Men kan dan het juiste premiebedrag vaststellen en bij calamiteiten heeft u nooit problemen of discussie over de vervangingswaardes van uw stukken.
Jaarstuk 2022

1 januari 2022

Het jaarstuk voor 2022 wordt Fayola Elegance of Afrika.

                                                                                                                             

 
Nieuwe stukken in 2022

1 januari 2021

2022 wordt het jaar van de Olifant. Het jaarstuk 2022 wordt Fayola(5604555) samen met de Olifanten Zena (5607667) en haar jong Mandisa (5608544).
Pocketboekje 2022

1 januari 2021

De Verzamelgids Swaovski kristal 2022 in pocketversie is gelijk aan die van 2021. In de lopp van 2022 zullen de prijzen aangepast worden. Om de twee jaar wordt weer een nieuwe versie uitgegeven.

Het boekwerkje is onlosmakelijk verbonden met de online versie. Het boekwerkje is nu inplaats van A6 nu in A5 formaat uitgevoerd waardoor het leesbaarder is geworden. U vindt in het boekwerkje alle stukken die Swarovski tot op heden heeft uitgegeven en stukken die in het loop van het jaar nog uitkomen. Verder staan de artikelnummers en systeemnummers vermeld, het jaar waarin de stukken zijn uitgegeven en wanneer ze uit de handelscollectie zijn verdwenen. Ook vindt u de aanschafprijs en de vervangingswaardes van de stukken. verschijnen.

De Uitgever
Zoekmethode in eigen verzameling

1 januari 2020

Het programma biedt nu ook de mogelijkheid om in "mijn collectie" dezelfde zoekmethodes toe te passen zoals die werkt in de tab "verzameling". Daarbij krijgt u nu ook alle gegevens te zien van het artikel wat u heeft gekozen en kunt u op dezelfde pagina ook uw eigen tekst toevoegen.
Verzamelgids Swarovski online gaat wereldwijd

1 januari 2020

De Verzamelgids Swarovski kristal online gaat dit jaar wereldwijd van start. Het zal in zes talen verschijnen. Op dit moment zijn we bezig te her-inventariseren. Swarovski heeft de afgelopen 25 jaar diverse malen van thema gewisseld. Publiceerde ze het ene jaar een artikel onder een bepaald thema, een volgend jaar werd het zelfde artikel weer onder een ander thema geplaatst. Nu dat er meer dan 4100 artikelen zijn uitgebracht, is het vaak, als je een artikel- of systeemnummer niet weet, moeilijk te vinden. We hebben nu besloten nieuwe, vanzelfsprekende rubrieken in te voeren en daar de artikelen onder te brengen. Ook sluit het beter aan bij de zes verschillende talen. Het is een hele klus en willen dat in 2021 klaren.

De Uitgever.